El PS insisteix a invertir en més polítiques per garantir l’habitatge: «Cada cop és més complicat viure a Andorra»

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

El PS insisteix a invertir en més polítiques per garantir l’habitatge: «Cada cop és més complicat viure a Andorra»

El PS insisteix a invertir en més polítiques per garantir l'habitatge: "Cada cop és més complicat viure a Andorra"

El PS insisteix a invertir en més polítiques per garantir l’habitatge: «Cada cop és més complicat viure a Andorra»

El Partit Socialdemòcrata torna a denunciar el que considera una absència de polítiques socials relatives a l’habitatge. Ho diu després d’entrar a tràmit parlamentari dues preguntes relatives a les declaracions que el raonador del ciutadà va fer a RTVA sobre aquesta problemàtica. En només dos mesos han rebut més de la meitat de queixes que acostumen a rebre en tot un any.

Preu de pisos de lloguer desmesurats, inconsciència per part del Govern davant les dificultats de trobar habitatge i polítiques insuficients per solucionar la problemàtica. Són les conclusions que ha extret el Partit Socialdemòcrata d’una enquesta formulada a través de les seves xarxes socials.

Des de la formació etziben que la gent del país és secundària per als demòcrates i insisteixen que cal invertir més pressupost en polítiques socials.

El vocal del comitè executiu del partit, Joao de Melo , ha remarcat que «fa anys que la situació és totalment insostenible i que cada cop és més complicat viure a Andorra, sobretot per la classe mitjana i baixa.»

En el mateix sentit s’ha pronunciat el secretari d’organització del PS, Pere Baró, que ha posat en relleu que «les polítiques socials estan per ajudar a la ciutadania». Retreu que «estan obsessionats amb el cost zero i el problema no està en gastar més o menys, aixó no ho critiquem». «El que critiquem és que es prenguin el país com un negoci on s’ha de fer diners. Les polítiques socials són deficitàries i sempre ho han sigut, però s’hi ha d’apostar».

També critiquen que el registre de propietat sigui voluntari i defensen que cal buscar mecanismes per alliberar pisos desocupats.

Tot en un escenari on els preocupa que la congelació del preu dels lloguers tingui els dies comptats i en el que les consultes sobre aquesta problemàtica al raonador del ciutadà han arribat a 80 en tan sols dos mesos, quan n’acostuma a rebre 150 en un any. Per això, el grup demanarà al Govern quina valoració en fa i quins mecanismes es preveuen per prorrogar la mesura.

El PS insisteix a invertir en més polítiques per garantir l'habitatge: "Cada cop és més complicat viure a Andorra"

TEXT, PROPRIÉTÉ de: https://m.andorradifusio.ad/noticies/ps-insisteix-invertir-mes-politiques-garantir

Escanea el código