Acord entre la CEA i Foment del Treball per impulsar l’àrea dels Pirineus

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Acord entre la CEA i Foment del Treball per impulsar l’àrea dels Pirineus

Acord entre la CEA i Foment del Treball per impulsar l'àrea dels Pirineus

Acord entre la CEA i Foment del Treball per impulsar l'àrea dels Pirineus

Acord entre la CEA i Foment del Treball per impulsar l’àrea dels Pirineus

Un element clau per a la reactivació de la regió serà el ferrocarril perquè diversos estudis han demostrat que pot ser viable. L’altre és l’aeroport d’Andorra-la Seu. Les patronals creuen que és vital maximitzar-ne la connectivitat.

A més, el president de la CEA, Gerard Cadena, ha declarat que l’acord d’associació també podria ajudar a finançar aquestes infraestructures. «Moltes d’aquestes infraestructures depenen de la Generalitat. Si nosaltres arribéssim a un acord amb Europa, podria fer que s’hi impliquessin països com França i Espanya i hi pogués haver finançament europeu».

Per la seva banda, el president de Foment del Treball, Josep Sánchez-Llibre, ha assegurat que volen implicar el Govern de la Generalitat perquè «tots els esforços que pugui fer per l’ampliació i modernització de les infraestructures de l’aeroport, no de la pista, sigui el màxim d’eficaç i eficient per tenir la màxima connectivitat».

Escanea el código