Les matriculacions cauen un 2,2% durant el novembre

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Les matriculacions cauen un 2,2% durant el novembre

Les matriculacions cauen un 2,2% durant el novembre

Les matriculacions cauen un 2,2% durant el novembre

Les matriculacions cauen un 2,2% durant el novembre

Al novembre es van matricular 359 vehicles, un 2,2% menys que el mateix mes de l’any anterior, segons les dades fetes públiques per Estadística, que destaca els increments registrats en camions i camionetes, un 95,8% passant de les 24 unitats de fa un any a 47, i de la categoria d’altres vehicles que s’ha doblat i ha passat de 3 a 6 unitats.

Per contra, les matriculacions de turismes van caure un 7,4% i es van matricular 262 vehicles, 21 menys que ara fa un any (286), mentre el grup de motocicletes i ciclomotors va davallar un 22,8%.

Pel que fa a les matriculacions de vehicles acumulades des del gener fins al novembre han estat 4.282, un 7,8% més respecte del mateix període anterior. En aquest cas, tots els tipus de vehicles presenten variacions positives. El de motocicletes i ciclomotors presenta un increment del 19,3% amb 156 unitats matriculades; els turismes del 2,3% amb 65 unitats; els camions i les camionetes del 19,4% amb 54 unitats, i el grup d’altres del 31,4% amb 33 unitats.

Finalment, quant a les matriculacions de vehicles dels darrers dotze mesos han estat 4.684, un fet que equival a una variació percentual positiva del 7,4% respecte del mateix període anterior, quan es van matricular 4.363 vehicles.

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/les-matriculacions-cauen-un-22-durant-el-novembre

Escanea el código