El salari medià avançat del setembre creix fins als 1.822 euros

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

El salari medià avançat del setembre creix fins als 1.822 euros

El salari medià avançat del setembre creix fins als 1.822 euros

El salari medià avançat del setembre creix fins als 1.822 euros

El salari medià avançat del setembre creix fins als 1.822 euros

Segons les dades avançades del mes de setembre del 2022, el nombre d’assalariats al Principat se situa en les 40.712 persones, el que representa una variació positiva del 6,8% respecte del mes de setembre avançat del 2021. Així, tal com publica aquest dijous el departament d’Estadística, la massa salarial s’ha situat en 90,22 milions d’euros, el que representa una variació positiva del 7,6% respecte del setembre avançat de l’any passat.

Pel que fa al salari mitjà avançat del mes de setembre, s’ha situat en 2.216,18 euros, mentre que el salari medià s’ha fixat en els 1.822,44 euros. La variació positiva del salari mitjà avançat respecte al del setembre del 2021 és del 0,8%, mentre que la del salari medià és del 3,2%.

Salaris a l’agost

El salari medià total declarat a la CASS durant el mes d’agost va ser de 1.838,06 euros, el que representa un increment del 4,1% respecte del mateix mes del 2021. Durant aquell mes, el sector que va presentar una variació positiva més remarcable va ser el de transport i comunicacions amb un augment del 7,5%. Per contra, l’únic sector que va presentar una variació negativa respecte de l’agost del 2021 va ser el de sistema financer, amb un descens de l’1,8%.

D’altra banda, pel que fa al salari mitjà total declarat durant l’agost va pujar fins als 2.232,76 euros, un 4,4% més respecte del mateix mes de l’any anterior. En aquest cas, els sectors que van presentar una variació positiva més remarcable van ser el d’activitats immobiliàries i serveis empresarials, amb un 8,8%, el de construcció, amb un 7,8% i el de les llars que ocupen personal domèstic, amb un 7,1%. Cap sector, però, presenta una variació negativa.

D’acord amb les dades acumulades de gener a agost, el salari mitjà s’ha situat en 2.267,35 euros, el que equival a una variació positiva del 6% respecte del mateix període anterior. El sector que presenta la variació positiva més remarcable és el de l’hoteleria, amb un 16,5%.

Així mateix, si s’analitzen les dades acumulades durant els darrers dotze mesos, el salari mitjà s’ha situat en 2.281,99 euros, el que equival a una variació positiva del 4,5% respecte del mateix període anterior.

Massa salarial

Finalment, cal destacar que el nombre total d’assalariats a l’agost va ser de 41.054 persones, el que representa una variació positiva del 7,2% respecte del mateix mes de l’any anterior, en què hi va haver 38.307 persones. La mitjana d’assalariats, d’acord amb les dades acumulades de gener a agost del 2022, va ser de 41.458 persones, un 12,8% més en comparació amb el mateix període anterior.

A banda, la massa salarial total a l’agost va ser de 91,66 milions d’euros, el que representa una variació positiva de l’11,9% en comparació amb el mateix període anterior.

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/el-salari-media-avancat-del-setembre-creix-fins-als-1822-euros

Escanea el código