Crèdit Andorrà premiat com millor banc de l’any d’Andorra pel Grup Financial Times

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Crèdit Andorrà premiat com millor banc de l’any d’Andorra pel Grup Financial Times

Crèdit Andorrà premiat com millor banc de l'any d'Andorra pel Grup Financial Times

Crèdit Andorrà premiat com millor banc de l'any d'Andorra pel Grup Financial Times

Crèdit Andorrà premiat com millor banc de l’any d’Andorra pel Grup Financial Times

Crèdit Andorrà ha estat reconegut com el Banc de l’Any d’Andorra per The Banker, publicació de referència del sector financer internacional pertanyen al grup Financial Times. Aquest reconeixement se suma al que l’entitat ja va obtenir a principi de novembre, quan les revistes The Banker i Professional Wealth Management (PWM), del mateix grup editorial, la van nomenar Millor Banca Privada a Andorra 2022.

The Banker premia anualment les millors entitats del sector financer internacional, sobre la base «del bon desenvolupament del negoci, la innovació, el valor afegit al client i el lideratge en la societat», segons explica l’organització dels premis, i afegeix que el fet de rebre el guardó és testimoni de «la solidesa de la gestió duta a terme, la fortalesa del model de negoci i la política prudent de gestió del risc».

Xavier Cornella, conseller delegat del Grup Crèdit Andorrà, ha destacat que «aquest premi ens situa entre les millors entitats del sector a escala internacional, i és un nou i merescut reconeixement a l’esforç i el compromís dels professionals del nostre grup per consolidar el banc com a líder del sector a la plaça». Cornella ha remarcat que «aquest guardó ens empeny a continuar treballant per oferir dia a dia el millor servei als nostres clients, i per contribuir al desenvolupament dels nostres accionistes, clients, empleats i el conjunt del país»

El reconeixement posa en valor l’estratègia de creixement del banc a través de la formalització d’operacions corporatives, el suport al progrés del país a través d’aliances estratègiques, i el foment de la transformació digital, l’emprenedoria i l’especialització en productes i serveis com a vies per millorar el servei i el valor afegit al client.
En aquest sentit, The Banker ha valorat les accions dutes a terme pel banc, com la integració de Vall Banc a Crèdit Andorrà i l’adquisició del negoci de family office de GBS Finance a Espanya, principals operacions per impulsar el creixement. En l’àmbit de país, s’ha tingut en compte la participació en la constitució de SETAP 365 amb l’objectiu d’impulsar la unificació del sector de la neu en pro de la competitivitat i el progrés d’Andorra.

Un altre factor destacat, en el sector de les assegurances, és l’ampliació de l’acord amb Caser Seguros per a les assegurances de no vida, una aliança estratègica per incrementar el valor afegit al client.

El premi també ha tingut en compte el lideratge del banc a Andorra i la consolidació del negoci internacional a Espanya, Luxemburg i Miami. La unificació de la marca sota la denominació Creand ha contribuït al reforç del negoci de banca privada global, generant sinergies i més cohesió de grup.

En l’àmbit tecnològic, The Banker ha reconegut la tasca duta a terme per promoure nous models digitals i de relació amb el client a distància, que busquen potenciar l’experiència
omnicanal, millorar la usabilitat i adaptar-se a les noves necessitats, centrant-se en la sincronització de tots els canals digitals. En aquest apartat, un dels projectes destacats i valorats pel jurat ha estat l’Innovation Hub, un programa pioner per generar oportunitats de col·laboració entre empreses del país i start-ups.

Finalment, pel que fa a sostenibilitat, Crèdit Andorrà ha estat el primer i l’únic banc andorrà que ha firmat els Principis de Banca Responsable d’Unep Fi.

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/credit-andorra-premiat-com-millor-banc-de-lany-dandorra-pel-grup-financial-times

Escanea el código