Mobilitzacions dels sindicats «molt aviat» contra la pèrdua de poder adquisitiu

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Mobilitzacions dels sindicats «molt aviat» contra la pèrdua de poder adquisitiu

Mobilitzacions dels sindicats "molt aviat" contra la pèrdua de poder adquisitiu

Mobilitzacions dels sindicats "molt aviat" contra la pèrdua de poder adquisitiu

Mobilitzacions dels sindicats «molt aviat» contra la pèrdua de poder adquisitiu

Gabriel Ubach acusa Govern de donar l’esquena a la classe mitjana andorrana i a la classe treballadora

ANDORRA LA VELLAGabriel Ubach, el secretari general de la Unió Sindical d’Andorra (USdA), ha confirmat que hi haurà mobilitzacions com a resposta a les mesures salarials adoptades per Govern. Ahir, van comparèixer a roda de premsa, després de la reunió del Consell Econòmic i Social, Xavier Espot, Jordi Gallardo i Víctor Filloy per exposar les noves decisions referents al combat contra la pèrdua de poder adquisitiu de la ciutadania.

Quant als sous, Govern va anunciar que es confirmava la proposta anunciada per Eric Jover el passat dimecres: la baixada de 0,5 punts percentuals per cada 200 euros de sou. La proposta, segons va anunciar Jover, baixa 0,5 punts percentuals per cada 200 euros de salari. Per exemple, les persones que cobren des de 1.200 euros als 1.400, tindrien un augment del 7%. Les persones que cobren dels 1.400 als 1.600, tindrien un augment del 6,5%, i així successivament.

Ubach ha assegurat que des del sindicat ja s’estan reunint per convocar una manifestació perquè pensen que «la situació és lo suficientment greu com per prendre aquestes decisions». Tanmateix, acusa Govern de donar l’esquena a la classe mitjana andorrana i a la classe treballadora. «Nosaltres farem una crida a tothom i esperem que tothom ens faci costat». Pel que fa a la data, afirma que serà «molt aviat».

LLEGIR MÉS: https://www.ara.ad/economia/mobilitzacions-dels-sindicats-aviat-perdua-adquisitiu_1_4561853.html

Escanea el código