MoraBanc i BSA completen la fusió i les oficines mantenen l’operativa

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

MoraBanc i BSA completen la fusió i les oficines mantenen l’operativa

MoraBanc i BSA completen la fusió i les oficines mantenen l’operativa

MoraBanc i BSA completen la fusió i les oficines mantenen l’operativa

MoraBanc i BSA completen la fusió i les oficines mantenen l’operativa

La fusió de MoraBanc i BSABanc ha culminat aquest cap de setmana. Segons s’ha informat mitjançant un comunicat, des de demà les oficines de BSA operen sota la marca MoraBanc. Tots els clients poden anar a qualsevol oficina del grup, les de MoraBanc i les que fins ara eren de BSABanc, que ja tenen canviada la senyalística i retolació exterior. En aquesta fase, les fins ara oficines “grogues” es mantindran obertes amb els seus gestors per donar continuïtat als clients provinents de BSABanc i facilitar així la transició. Aquests clients no hauran de fer cap canvi a nivell de comptes, ja que mantindran les condicions del seu contracte i es podran connectar a la banca online de MoraBanc sense fer cap gestió, si prèviament tenien aquest mateix servei actiu a BSA.

L’operació entre MoraBanc i BSABanc es va iniciar l’octubre del 2021 amb la compra per part de MoraBanc de la participació majoritària de Banco de Sabadell a BancSabadell d’Andorra. La participació de MoraBanc es va incrementar fins al 83,6% amb les dues finestres de compra a accionistes minoritaris. El passat mes de març, els consells d’administració van aprovar el projecte de fusió, que posteriorment va ser validat per les juntes d’accionistes de les dues entitats. 

Per Lluís Alsina, conseller director general de MoraBanc, “el procés ha estat un camí llarg per treballar amb una transició adequada, continuista i respectuosa de les necessitats dels clients de les dues entitats”. Alsina assegura que “estem satisfets del procés i contents de poder ser avui més forts i més grans, consolidant la posició de lideratge en beneficis i activitat domèstica.”

Amb el procés de fusió, MoraBanc ha integrat 338 nous accionistes a la seva estructura de capital. La seva participació al grup MoraBanc ve marcada per les condicions de bescanvi que es van acordar fa uns mesos a les juntes d’accionistes. Segons es destaca, aquesta operació consolida MoraBanc com el banc de referència a Andorra, líder en benefici, i amb l’objectiu de seguir creixent fins als 50 milions d’euros de benefici el 2024 segons el pla estratègic presentat.

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/morabanc-i-bsa-completen-la-fusio-i-les-oficines-mantenen-loperativa

Escanea el código