MoraBanc patrocina els cursos formatius oferts per la Cambra

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

MoraBanc patrocina els cursos formatius oferts per la Cambra

MoraBanc patrocina els cursos formatius oferts per la Cambra

MoraBanc patrocina els cursos formatius oferts per la Cambra

MoraBanc patrocina els cursos formatius oferts per la Cambra

MoraBanc i la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis han signat avui un conveni de col·laboració per facilitar la formació continuada per a les empreses i professionals del Principat i contribuir d’aquesta manera a la competitivitat empresarial. BSA havia estat el patrocinador des del 2014 i un cop efectuada la integració de les dues entitats, MoraBanc agafa el relleu d’aquest patrocini.

La voluntat d’aquest conveni és acompanyar l’empresa andorrana i els professionals en el seu procés formatiu. La subvenció de l’entitat financera permet reduir el cost, fent més assequible la formació per a les persones usuàries finals. D’aquesta manera, les empreses del país poden invertir en la capacitació del seu equip humà i augmentar el seu enriquiment intel·lectual i personal per fer front als reptes empresarials i de mercat.

Tal com ha manifestat el president de la Cambra, Josep Maria Mas, “cada any hi ha prop de 1.000 alumnes que s’inscriuen a algun dels 80 cursos i tallers que fem. Tots tenen una molt bona valoració, que està per sobre del 8 sobre 10. La nostra voluntat és que l’empresa andorrana i els professionals siguin competitius, i és a través de les formacions que es milloren les habilitats professionals i es capacita la persona treballadora. Per això les subvencions són tan importants, ja que motiven l’empresariat a actualitzar-se i promocionar-se professionalment”.

Per part de MoraBanc, la directora de comunicació i marca, Mireia Maestre, ha afirmat que “amb la integració amb BSA vam veure una gran oportunitat d’estar a prop del teixit empresarial i donar una empenta a la millora contínua professional. Per aquest motiu, seguirem donant suport a la Cambra, ara des de MoraBanc a aquesta activitat tan rellevant.”

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/morabanc-patrocina-els-cursos-formatius-oferts-la-cambra

Escanea el código