Ivan Armengod és nomenat director general d’Unnic

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Ivan Armengod és nomenat director general d’Unnic

Ivan Armengod és nomenat director general d'Unnic

Ivan Armengod és nomenat director general d'Unnic

Ivan Armengod és nomenat director general d’Unnic

La societat Jocs SA ha encarregat a Ivan Armengod la direcció general d’Unnic, el centre d’oci integral que obrirà portes el proper mes de març i que integrarà el casino, una àmplia oferta gastronòmica, d’espectacles i d’entreteniment en general, segons ha confirmat l’empresa.

Armengod, titulat en Ciències Empresarials, compta amb una llarga experiència en el món empresarial del paísandorrà. Els darrers anys ha desenvolupat la seva tasca al capdavant del centre comercial Pyrénées i diverses àrees negoci del grup, entre aquestes restauració, amb un equip de més de 500 persones. Anteriorment havia treballat com a adjunt de direcció a Galeno Grup i Via Moda, i abans d’arribar a Andorra havia estat director executiu d’Accesogroup, una de les companyies d’anàlisi de màrqueting i comunicació més importants d’Europa.

El nou director general d’Unnic ha assegurat estar «il·lusionat amb aquesta nova etapa professional» i ha agraït «la confiança que han dipositat en mi els socis de Jocs SA i el grup Orenes».

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/ivan-armengod-es-nomenat-director-general-dunnic

Escanea el código