La Uifand aixeca les mesures reforçades per operar amb Nicaragua i Pakistan

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

La Uifand aixeca les mesures reforçades per operar amb Nicaragua i Pakistan

La Uifand aixeca les mesures reforçades per operar amb Nicaragua i Pakistan

La Uifand aixeca les mesures reforçades per operar amb Nicaragua i Pakistan

La Uifand aixeca les mesures reforçades per operar amb Nicaragua i Pakistan

La Unitat d’Intel·ligència Financera d’Andorra (Uifand) ha fet públic un comunicat tècnic a través del qual anul·la les mesures de “deguda diligència reforçades” en relació amb qualsevol transacció o operativa que es volgués portar a terme amb persones o institucions financeres de Nicaragua i Pakistan. La Uifand fa aquest pas després de la publicació de la llista de països de risc del Grup d’Acció Financera Internacional (GAFI), que exclou aquests dos països, que sí figuraven al llista fet públic el juny passat, després dels progressos fets per millorar les deficiències detectades en l’adopció i aplicació de mesures de prevenció del blanqueig de capitals i el finançament del terrorisme.

Precisament, després de la darrera actualització de la llista de països i jurisdiccions qualificades d’alt risc pel GAFI, la Uifand ha emès un nou comunicat tècnic actualitzant el llistat, on tot i la sortida de Nicaragua i Pakistan hi haurà un país més ja que hi han entrat Moçambic, la República Democràtica del Congo i Tanzània.  

Així, i davant d’un risc “molt elevat” i per tant d’“alerta màxima” es prohibeix qualsevol relació comercial o transacció financera amb Corea del Nord, a la vegada que es demanen “mesures reforçades de diligència deguda” davant qualsevol relació o transacció amb l’Iran. Es demana reforçar mesures amb països com Albània, Barbados, Burkina Faso, Cambodja, Emirats Àrabs Units, Filipines, Gibraltar, Haití, Iemen, Illes Caiman, Jamaica, Jordània, Malí, Marroc, Moçambic, Myanmar, Panamà, República Democràtica del Congo, Senegal, Síria, Sudan del Sud, Tanzània, Turquia i Uganda.

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/la-uifand-aixeca-les-mesures-reforcades-operar-amb-nicaragua-i-pakistan

Escanea el código