Xerrada sobre les claus per invertir en borsa amb èxit

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Xerrada sobre les claus per invertir en borsa amb èxit

Xerrada sobre les claus per invertir en borsa amb èxit

Xerrada sobre les claus per invertir en borsa amb èxit

Xerrada sobre les claus per invertir en borsa amb èxit

Crèdit Andorrà organitza la conferència col·loqui ‘Les claus per a una inversió d’èxit en borsa’, a càrrec de David Macià, CFA, director d’Inversions i Estratègia de Mercats de Crèdit Andorrà Asset Management. La xerrada, en format híbrid presencial i en línia, tindrà lloc dijous a les set de la tarda a Crèdit Centre.

En el marc de la xerrada, el ponent explicarà els principis clau per millorar el rendiment de les inversions en renda variable; com hem de gestionar les nostres carteres en els temps de crisi que vivim, així com quines són les mètriques que s’utilitzen a l’hora de determinar si una companyia és bona per invertir, entre altres qüestions.

Aquest acte és el segon dins del cicle d’educació financera que promou el banc per tal d’aprofundir en diversos conceptes financers, amb l’objectiu d’acompanyar clients i usuaris en la presa de decisions relacionades amb les seves inversions. La primera de les conferències va comptar amb una alta participació, amb més de 150 assistents, entre presencials i en línia.

La conferència col·loqui, pensada en format dinàmic, amè i participatiu, estarà moderada per Pilar Montel, directora de Banca Personal de Crèdit Andorrà.

La tercera sessió serà el febrer del 2023, en la qual Josep Maria Pon, director de Renda Fixa i Actius Monetaris de Crèdit Andorrà Asset Management, explicarà com obtenir beneficis invertint en renda fixa.

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/xerrada-sobre-les-claus-invertir-en-borsa-amb-exit

Escanea el código