Els preus pugen un 0,1% al desembre i el 2022 es tanca amb un 7% d’inflació

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Els preus pugen un 0,1% al desembre i el 2022 es tanca amb un 7% d’inflació

Els preus pugen un 0,1% al desembre i el 2022 es tanca amb un 7% d'inflació

Els preus pugen un 0,1% al desembre i el 2022 es tanca amb un 7% d'inflació

Els preus pugen un 0,1% al desembre i el 2022 es tanca amb un 7% d’inflació

El 2022 s’ha tancat amb una inflació del 7%, segons el càlcul avançat de l’índex de preus al consum (IPC) del desembre fet públic pel departament d’Estadística que, de confirmar-se, suposaria un increment de dues dècimes respecte l’IPC avaluat al novembre i la constatació que els preus han pujat un 0,1% aquest desembre.

Aquest increment de la inflació seria a causa del comportament dels preus del grup habitatge, aigua, gas, electricitat i altres combustibles, segons s’apunta des d’Estadística, que recorda que aquest indicador és un càlcul previ de l’IPC amb, aproximadament, el 98% dels preus de desembre entrats.

L’IPC avançat d’Espanya del mes de desembre del 2022 se situa al 5,8% i, en cas de confirmar-se, disminuiria un punt respecte a la variació registrada el mes de novembre, mentre a França la dada avançada de l’IPC no es farà pública fins aquest dimecres. 

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/els-preus-pugen-un-01-al-desembre-i-el-2022-es-tanca-amb-un-7-dinflacio

Escanea el código