El preu del gasoil disminueix un 0,8% i el de la gasolina puja un 2%

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

El preu del gasoil disminueix un 0,8% i el de la gasolina puja un 2%

El preu del gasoil disminueix un 0,8% i el de la gasolina puja un 2%

El preu del gasoil disminueix un 0,8% i el de la gasolina puja un 2%

El preu del gasoil disminueix un 0,8% i el de la gasolina puja un 2%

El preu mitjà dels carburants ha disminuït durant el mes de novembre en comparació amb el mateix període del 2021. L’única excepció, segons publica aquest dijous el departament d’Estadística, ha estat la gasolina sense plom de 95 i de 98 octans, que ha presentat una variació positiva del 2%. D’aquesta manera, el gasoil de calefacció ha disminuït un 4,8%, el de locomoció un 0,8% i el de locomoció millorat un 0,7%. En aquest sentit, cal destacar que per tercer mes consecutiu, el preu del gasoil de locomoció i el de locomoció millorat és superior al de la gasolina sense plom de 95 i de 98 octans.

Si es comparen aquestes dades amb el mes de novembre del 2021, es pot veure com s’ha produït un augment general dels preus mitjans dels carburants. Així, el del gasoil de locomoció ha augmentat un 38,7%, el de locomoció millorat un 38%, el de la gasolina sense plom de 95 octans un 18,1% i el de la gasolina sense plom de 98 octans un 17,2%. Per la seva banda, el preu del gasoil de calefacció ha augmentat en un 43,1%.

Pel que fa a la comparació dels preus mitjans dels darrers dotze mesos amb el mateix període anterior, es constata també un augment general. En aquest sentit, el preu del gasoil de locomoció i el de locomoció millorat han augmentat un 49% i un 47,7% respectivament; el de la gasolina sense plom de 95 octans i el de la gasolina sense plom de 98 octans un 32,8% i un 31,2%, i el del gasoil de calefacció un 61,6%.

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/el-preu-del-gasoil-disminueix-un-08-i-el-de-la-gasolina-puja-un-2

Escanea el código