Invertir a Andorra

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Invertir a Andorra

Invertir a Andorra

Invertir a Andorra

Un dels grans reptes de l’estratègia econòmica del Govern –la captació de capital forà– s’està aconseguint gradualment. Ara cal que la inversió estrangera faci de palanca de la diversificació cap a sectors d’alt valor afegit

Andorra interessa els inversors estrangers. Més enllà de youtubers, influencers i esportistes d’elit, hi ha empresaris i professionals que hi fixen el centre d’interessos obrint negocis i empreses o treballant des d’aquí per a tot el món. Són activitats centrades en els serveis i, per tant, amb poca visibilitat pública, però que guanyen a poc a poc pes en l’economia andorrana. Cap d’elles ha tingut l’impacte del centre d’investigació de Grifols, una inversió estrangera pel volum i pel sector altament simbòlica, però no s’han de menystenir els 400 milions autoritzats aquest primer semestre de l’any. La xifra que va fer pública dijous el ministre de Presidència, Economia i Empresa duplica la del primer tram del 2019, l’últim període pre-Covid comparable. La creació de noves societats no tan sols representa una injecció financera, també enriqueix el teixit productiu amb maneres de fer i activitats diferents. Igualment és una palanca per intensificar la recuperació posterior a la pandèmia. L’aportació a la diversificació del model econòmic és encara relativa, ja que moltes de les empreses aposten pels sectors tradicionals –però aquesta és una carrera de fons que exigeix polítiques integrades i transversals–. Resulta, però, complicat avaluar l’impacte real de les demandes autoritzades d’inversió estrangera. La falta de dades i informació sempre ha estat un dels dèficits de l’administració per mesurar l’efectivitat de les decisions polítiques. El ministeri no fa un seguiment exhaustiu de com la demanda –tant d’inversió real com de creació de llocs de treball– s’acaba executant o de l’evolució d’aquestes empreses. La digitalització i agilització de tràmits i l’intercanvi de dades entre diferents administracions hauria d’afavorir tant la creació de nous negocis com major seguiment per part de l’administració. També positiva però amb més efectes col·laterals és l’entrada de capital forà en el sector immobiliari que, per una banda, assegura la construcció però amb un impacte clarament inflacionari en el mercat de l’habitatge.

Invertir a Andorra

TEXT, PROPRIÉTÉ de: https://www.diariandorra.ad/noticies/editorial/2021/07/03/invertir_andorra_182902_1131.html

Escanea el código