Nova pujada del preu de la llum dijous

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Nova pujada del preu de la llum dijous

Nova pujada del preu de la llum dijous Jover indica que Espanya torna a tallar el subministrament elèctric a Andorra

Nova pujada del preu de la llum dijous
Jover indica que Espanya torna a tallar el subministrament elèctric a Andorra

Nova pujada del preu de la llum dijous. Jover indica que Espanya torna a tallar el subministrament elèctric a Andorra

ANDORRA LA VELLAEl ministre de Finances i portaveu, Eric Jover, ha informat que aquest dimecres al vespre, entre les set i les nou, es produirà un nou tall de subministrament elèctric per part d’Espanya. Una situació que, previsiblement, i tal com ha afirmat, no tindrà una afectació real a Andorra, ja que, com s’ha fet en les darreres quatre vegades, s’incrementarà la producció nacional i s’augmentarà la compra d’energia a França.

D’altra banda, el ministre també ha recordat que aquest dijous es torna a incrementar el preu de la llum a les llars i empreses del país per fer front a la complicada situació que es viu en l’àmbit internacional per al crisi energètica causada pel conflicte a Ucraïna i el creixement de la despesa a FEDA. Tal com va anunciar la ministra de Medi Ambient, Sílvia Calvó, aquest, en l’àmbit general, serà d’entre un 8% i un 9% pels clients domèstics, el que representa un augment aproximat de tres euros.

LLEGIR MÉS: https://www.ara.ad/economia/nova-pujada-preu-llum-dijous_1_4562135.html

Escanea el código