Andorra i Islàndia rubriquen un CDI

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Andorra i Islàndia rubriquen un CDI

Andorra i Islàndia rubriquen un CDI

Andorra i Islàndia rubriquen un CDI

Andorra i Islàndia rubriquen un CDI

Andorra i Islàndia han rubricat aquest dijous un conveni per eliminar la doble imposició (CDI) amb relació als impostos sobre la renda i el capital, així com la prevenció de l’evasió i l’elusió fiscals. Una delegació del país nòrdic s’ha desplaçat aquesta setmana a Andorra per mantenir les negociacions, que s’han repartit en tres dies de treball.

Les delegacions han estat encapçalades pel secretari d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Marc Ballestà, i per la directora del departament de Tributs del Ministeri d’Afers Financers i Econòmics d’Islàndia, Helga Jónsdóttir.

Un cop acabades les negociacions, ara ambdós països iniciaran els tràmits interns que han de permetre la signatura del text i la seva posterior aprovació per part dels dos Estats. El d’Islàndia és el 15è conveni per evitar la doble imposició i prevenir l’evasió fiscal negociat per Andorra. S’afegeix als ja establerts amb Emirats Àrabs Units, Espanya, França, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Portugal, Xipre, San Marino, Hongria, República Txeca, Països Baixos, Croàcia i Mònaco.

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/andorra-i-islandia-rubriquen-un-cdi

Escanea el código