Neix Myandbank, el banc 100 % digital per a residents andorrans

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Neix Myandbank, el banc 100 % digital per a residents andorrans

Neix Myandbank, el banc 100 % digital per a residents andorrans

Neix Myandbank, el banc 100 % digital per a residents andorrans

Neix Myandbank, el banc 100 % digital per a residents andorrans

Andbank, grup financer internacional, llança Myandbank, banc 100 % digital, dirigit a residents del Principat -ciutadans andorrans o amb permís de residència-, que neix amb una gamma única de solucions financeres per a facilitar el dia a dia dels usuaris.

En aquest sentit, Myandbank incorpora Bizum, un mètode de pagament immediat i gratuït que es realitza a través del mòbil; la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals sense comissió i un compte remunerat a l’1 % fins a 30.000 euros.

Els clients de Myandbank ho seran únicament d’aquest canal i poden donar-se d’alta en pocs minuts a través del mòbil, tauleta o ordinador. A més, compten amb suport telefònic en cas que ho requereixin. L’app de Myandbank està disponible tant a Android com a iOS.

El llançament de Myandbank s’emmarca en l’estratègia digital d’Andbank, orientada a donar resposta a les necessitats dels seus clients de manera fàcil, transparent i innovadora.

Gamma de productes
Myandbank és l’única entitat que compta amb Bizum a Andorra. Bizum és una solució digital que permet pagar de mòbil a mòbil de manera immediata a usuaris que disposin d’ella. El banc digital inclou també el servei de transferències nacionals i internacionals sense comissió. A través de l’aplicació, els clients de Myandbank poden realitzar transferències entre bancs d’Andorra o bancs d’altres països sense cap mena de despesa associada.

Finalment, en aquesta fase de llançament, Myandbank dona accés a un compte remunerat a l’1% des d’1 fins a 30.000 euros, un producte destinat a perfils estalviadors interessats a obtenir una rendibilitat pels diners que mantenen en compte.

Myandbank és la primera solució Fintech amb base a Andorra, que pertany a un gran grup financer andorrà. Està destinada a tota mena de perfils d’usuaris residents a Andorra les inversions i els estalvis dels quals a Myandbank estan protegits pel Fagadi.

La web (www.myandbank.com) i l’app, disponible a Apple Store i Google Play, estan dissenyades perquè l’usuari es mogui de manera àgil i intuïtiva. Myandbank compta amb perfil a Twitter i Instagram, on es podrà seguir l’actualitat i les novetats que vagi incorporant Myandbank. (incloure perfils).

LLEGIR MÉS: https://www.bondia.ad/economia/neix-myandbank-el-banc-100-digital-residents-andorrans

Escanea el código