Subvencions Empresa 2021

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Subvencions Empresa 2021

Subvencions Empresa 2021

 

Subvencions Empresa 2021

Subvencions Empresa 2021

En l’edició Subvencions Empresa 2021, Andorra Business destina en aquest concepte 180.000 euros en subvencions i ajuts econòmics, i l’import és d’un màxim de 5.000 euros per beneficiari.

El programa de subvencions d’Andorra Business té per objectiu donar suport i ajudar a la transformació de l’empresa andorrana cap a una empresa innovadora i competitiva en el mercat internacional.

En l’edició Subvencions Empresa 2021, Actua destina en aquest concepte 180.000 euros en subvencions i ajuts econòmics, i l’import és d’un màxim de 5.000 euros per beneficiari.

El període de recepció de sol·licituds és del 19 de maig del 2021 al 22 de juny del 2021, de dilluns a divendres de 9.30 h a 15 h, a les oficines d’Andorra Business (Prat de la Creu 68-76, 3er -Edifici Administratiu Comú Andorra la Vella- AD500 Andorra la Vella).

Els comerços o professionals titulats que van rebre aquest ajut en edicions anteriors podran optar-hi però tindran preferència en la selecció les empreses que mai no han obtingut una subvenció Actua Empresa. No se subvencionaran serveis retroactius.

Els ajuts preveuen la subvenció de la contractació d’una determinada tipologia de serveis que contribueixen a facilitar l’accés de l’empresa a la digitalització, la innovació, la internacionalització i l’emprenedoria, acompanyant la seva diversificació internacional i la seva presència a l’exterior.

Escanea el código