Els experts pronostiquen una crisi econòmica sense precedents d’aquí a dos anys

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Els experts pronostiquen una crisi econòmica sense precedents d’aquí a dos anys

Els experts pronostiquen una crisi econòmica sense precedents d'aquí a dos anys

 

Els experts pronostiquen una crisi econòmica sense precedents d'aquí a dos anys

Els experts pronostiquen una crisi econòmica sense precedents d’aquí a dos anys

La Covid-19 i la guerra d’Ucraïna són les causes principals que provocaran, en els pròxims dos anys, la pitjor crisi econòmica dels últims temps. Andorra és dels països menys endeutats i això pot donar seguretat perquè els inversors hi posin els seus diners.

Els assessors fiscals preveuen que la inflació provocarà l’arribada de la pitjor crisi econòmica dels últims temps. Una recessió que castigarà especialment les rendes baixes i que s’hauria de començar a notar entre el 2023 i el 2024. Els especialistes adverteixen que els primers efectes, més enllà de l’augment de preus, seran els acomiadaments i la reducció de l’activitat econòmica.

Aquest panorama és el que observa l’assessor fiscal Pau Augé. «Les empreses rebran menys ingressos i hauran d’acomiadar persones. Aquestes persones estaran en el mercat i, a la vegada, tindrem més execucions hipotecàries perquè menys hipoteques es podran retornar». Això és el que implica una crisi econòmica. A més, assegura que els bancs «a dia d’avui ja tenen el diner venut perquè potser d’aquí un, dos o tres anys té un valor d’un 30% menys».

La bona notícia de tot això és que Andorra podria ser un dels països amb menor afectació. I és que, tot i la dificultat de la situació, el Principat és un dels països menys endeutats. Això donaria certa seguretat als inversors que podrien portar els seus diners aquí abans que a altres llocs del món. 

Augé comenta que és per dos motius. «Ens protegeix el fet que els grans inversors internacionals vindran a refugiar els seus recursos a Andorra per raons fiscals, però també perquè és un país que estaria oferint una seguretat major en tenir menys endeutament i ser menys volàtil».

TEXT PROPIETAT: https://m.andorradifusio.ad/noticies/experts-pronostiquen-crisi-economica-precedents-aqui

Escanea el código