Andorra Turisme posa a la venda les entrades per a l’espectacle del Cirque du Soleil

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Andorra Turisme posa a la venda les entrades per a l’espectacle del Cirque du Soleil

Andorra Turisme posa a la venda les entrades per a l'espectacle del Cirque du Soleil

Andorra Turisme posa a la venda les entrades per a l’espectacle del Cirque du Soleil

Les entrades per a l’espectacle MUV, del Cirque du Soleil, es van posar ahir a la venda per al públic en general tant per assistir-hi dempeus com assegut, segons va informar Andorra Turisme. L’entitat va recordar que es mantenen els preus del 2019, l’última representació que es va poder fer, per als tiquets de seient, que costaran entre 20 i 22 euros de dimarts a dijous i entre 23 i 25 euros els caps de setmana.
Andorra Turisme ha posat a la venda 64.240 seients en les 22 representacions que la compa­nyia canadenca farà de l’obra creada específicament per al Principat. I hi haurà 44.000 places a cinc euros per veure MUV dempeus. Per primera vegada són entrades de pagament “amb la intenció de donar més valor a l’espectacle i evitar la no-assistència de les persones que reservaven plaça dempeus”, va recalcar l’entitat. Les entrades per a l’espectacle, que enguany se celebrarà a l’aparcament del costat de la plaça de braus, es poden adquirir al web visitandorra.com, a l’oficina de turisme de la capital o a Illa Carlemany.

Andorra Turisme posa a la venda les entrades per a l'espectacle del Cirque du Soleil

TEXT, PROPRIÉTÉ de: https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2022/05/17/andorra_turisme_posa_venda_les_entrades_per_espectacle_del_cirque_soleil_200623_1125.html

Escanea el código