Amb l’acord d’associació Andorra tindrà avantatges en programes com qualsevol estat membre de ple dret

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Amb l’acord d’associació Andorra tindrà avantatges en programes com qualsevol estat membre de ple dret

Amb l'acord d'associació Andorra tindrà avantatges en programes com qualsevol estat membre de ple dret

Amb l’acord d’associació Andorra tindrà avantatges en programes com qualsevol estat membre de ple dret

Andorra es troba en un moment decisiu en la negociació amb la Unió Europea de l’acord d’associació. El secretari d’estat d’Afers Europeus, Landry Riba, ha comentat que aquest acord permetrà al Principat participar en els programes de la mateixa manera que ho fan els estats membres.

També ha recordat la història de les relacions i ho ha fet aquest dimarts al ‘Cafè dels Matins de la Nacional’. Així, ha destacat que va ser Andorra qui «l’any 2010 va demanar un nou model de relació amb la UE».

A banda de guanyar en la participació de programes, col·laboracions i ajuts europeus, el Principat tindrà un altre tipus de relació. La transformació s’acabarà de gestar els pròxims mesos i haurà de tenir l’aval dels 27 estats membres de la UE. D’aquesta manera, el secretari d’estat d’Afers Europeus ha assegurat que «l’instrument, en aquest cas l’acord d’associació, ens farà passar de ser un estat tercer a aquesta noció d’estat segon, que és un entremig d’un estat tercer i un estat membre».

Riba també ha explicat que les negociacions durant la pandèmia van poder continuar de manera telemàtica i es va treballar, sobretot, en «la part més tècnica». Ara, però, hi ha «matèries que necessiten arbitratges polítics», com és el cas d’Andorra Telecom. Respecte a això ha manifestat que no hi ha tantes coses a modificar i que «només s’han de fer adaptacions en algunes qüestions molt concretes».

Per últim, tampoc descarta que hi hagi canvis en els acords que ja tenen en el cas que «el context hagi canviat tant que deixi de tenir sentit la solució que teníem».

Amb l'acord d'associació Andorra tindrà avantatges en programes com qualsevol estat membre de ple dret

TEXT, PROPRIÉTÉ de: https://www.andorradifusio.ad/noticies/acord-associacio-andorra-tindra-avantatges-programes

Escanea el código