Esperpent a Burgos: el president obliga els jugadors a demanar perdó a l’afició de genolls

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Esperpent a Burgos: el president obliga els jugadors a demanar perdó a l’afició de genolls

Esperpent a Burgos: el president obliga els jugadors a demanar perdó a l'afició de genolls

Esperpent a Burgos: el president obliga els jugadors a demanar perdó a l’afició de genolls

El San Pablo ha passat de ser l’equip de moda de l’ACB a baixar a la LEB Or, i el seu responsable no ho ha paït

L’Hereda San Pablo Burgos és l’únic equip de la Lliga Endesa que no ha passat de les 10 victòries a la fase regular. La conseqüència ha estat el descens de l’equip a la LEB Or, juntament amb el MoraBanc Andorra. L’equip entrenat per Paco Olmos va caure a casa dissabte davant un rival que no tenia la salvació assegurada com el Fuenlabrada.

Els madrilenys els van passar per sobre (66-83) i al final del partit es va viure una de les imatges més esperpèntiques d’aquesta ACB. El president del club, Félix Sancho, va obligar els jugadors a demanar perdó a l’afició des del mig del parquet. Entre crits i gestos amenaçadors, els va exigir que, a més, ho fessin de genolls. Ell es va unir al ritual de contrició, però la sensació general al Coliseum era que entre el respecte al públic i la humiliació hi ha un bon salt.

Alguns dels jugadors de la plantilla, a la qual pertany l’aler de Ripoll Xavi Rabaseda, s’agenollaven amb llàgrimes als ulls:

A través de les xarxes socials, alguns d’aquests aficionats recorden a Sancho la seva responsabilitat en la caiguda d’un dels equips de moda de la categoria, igual que en va tenir en el seu auge. En concret, li retreuen que hagi baixat l’any en què ha confeccionat la plantilla més cara, utilitzant fins a 22 jugadors i 4 entrenadors.

Promotor d’èxit dins i fora de les pistes
Empresari del sector immobiliari, el seu èxit en els negocis el va portar a invertir en el Club Baloncesto Miraflores. El primer que va fer Félix Sancho va ser canviar-li el nom pel de San Pablo Burgos. En els quatre anys fa que és el president de l’entitat l’ha impulsat fins a convertir-la no només en conjunt de l’ACB, sinó en un dels equips del moment. Sens dubte, però, el resultat més brillant de la seva gestió va ser a Europa, amb les dues Champions FIBA aconseguides consecutivament (2019-20, 2020-21).

Sancho també contribueix en els equips de futbol –la seva autèntica passió– i d’handbol de la ciutat castellana, i, més enllà de la seva terra, ha posat diners en altres projectes esportius, com l’Algesires CF. I tot això i més –va ser alcalde del petit municipi de Villanueva de Argaño, a la província de Burgos– quan tot just volta la quarantena.

Crítiques de la gent del bàsquet
Professionals bregats durant anys a les pistes de bàsquet han criticat la conducta del president del Burgos. Un d’ells, l’entrenador del Baxi Manresa, Pedro Martínez, ha opinat a Twitter, un mitjà en què s’acostuma a expressar sense embuts. El tècnic dels del Bages va més enllà del moment puntual de dissabte i acusa Sancho de prendre decisions al davant de l’entitat sense estar qualificat.

Esperpent a Burgos: el president obliga els jugadors a demanar perdó a l'afició de genolls

TEXT, PROPRIÉTÉ de: https://www.ccma.cat/esport3/esperpent-a-burgos-el-president-obliga-a-demanar-perdo-a-laficio-de-genolls/noticia/3164104/

Escanea el código