El PS demana agilitzar els tràmits per a crear societats

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

El PS demana agilitzar els tràmits per a crear societats

El PS demana agilitzar els tràmits per a crear societats

El PS demana agilitzar els tràmits per a crear societats

Els socialdemòcrates asseguren que el model està obsolet i que “s’escapen oportunitats”

El partit socialdemòcrata ha demanat aquest matí que s’agilitzin els processos per a la creació d’empreses, tan les que són creades per residents com per a inversos extrangers.

La formació vermella entrarà una proposta d’acord al Consell General perquè es modifiqui la legislació vigent per tal que es substitueixin els formularis actuals per declaracions responsables i que els controls siguin a posteriori i no a priori, com és actualment.

“S’estan escapant moltes oportunitats per un model obsolet, cal modernitzar-lo i democratitzar-lo”, assegura Pere López en la compareixença d’aquest matí, realitzada conjuntament amb el conseller Joaquim Miró, que ha recordat que “hi ha països com Malta o Estònia que són més competitius en aquest sentit que nosaltres”.

Més inverisó pública
D’altra banda, els socialdemòcrates han assegurat, en relació a la recomanació de l’FMI sobre augmentar la inversió pública, que “en moments de crisi és quan més ha d’invertir l’Estar, però per a invertir cal recaptar més”, ha asseverat Miró.

El PS demana agilitzar els tràmits per a crear societats

TEXT, PROPRIÉTÉ de: El PS demana agilitzar els tràmits per a crear societats (diariandorra.ad)

Escanea el código