Edificació desbocada

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Edificació desbocada

Edificació desbocada

 

Edificació desbocada

Edificació desbocada

El grup parlamentari demòcrata confia en el filtre a l’edificació de la nova llei i avisa que només una “minoria” dels projectes de construcció que s’estan entrant a correcuita quedarà fora de les noves exigències que marcarà el govern

La llei per limitar el creixement urbanístic que demà o, a molt tardar, dimarts serà sancionada pels coprínceps té com a objectiu ser un filtre a l’edificació desbocada. Per tal d’evitar-la, hem vist com en els darrers dies entraven als comuns desenes d’autoritzacions d’obres que pretenen esquivar les traves que els posarà la nova llei. Davant aquesta situació, el Govern i DA demanen calma i apel·len els comuns a la prudència, convençuts que la suspensió dels projectes de construcció i els nous requisits per edificar seran totalment efectius i que només “una minoria de minoria” podrà escapolir-se de passar el filtre dels nous criteris que s’imposaran a les parròquies per posar fi a la massificació urbanística. Les fonts del grup parlamentari demòcrata, a diferència dels cònsols, que estan comprovant amb cert un estupor com, des de l’aprovació de la llei, s’estan tramitant permisos per construir a corre-cuita i alguns posen en dubte que el text legal aconsegueixi la seva finalitat, estan convençudes que en algunes de les fases que cal superar fins al final d’obra seran necessaris alguns dels requisits per superar l’informe favorable del Govern, “i tots els projectes que entren ara als comuns no quedaran al marge de la nova llei”, subratllen. I és que Demòcrates confia en l’efecte balsàmic de les mesures i que s’aconseguirà l’objectiu marcat, encara que els plans d’urbanismes actuals dels comuns sumen l’esgarrifosa xifra de 800.000 habitants possibles, quelcom irreal. “Tots hauran de passar per aquests filtres, encara que el pla parcial tingui llum verd. Sigui la llicència d’urbanització o la de construcció, s’hauran de cenyir a l’informe del Govern”, diuen fonts properes al grup parlamentari. Sigui com sigui, el boom de la construcció que viu Andorra s’ha de frenar, ja que no són habitatges que es posaran a l’abast de la població mitjana, sinó que sovint són promocions de luxe destinades a altres mercats, com els dels residents passius. Tampoc no són pisos que es dedicaran a resoldre la manca d’habitatges de lloguer que hi ha al país.

TEXT PROPIETAT: https://www.diariandorra.ad/noticies/editorial/2022/09/25/edificacio_desbocada_207709_1131.html

Escanea el código