Alsina i Marín aborden la cooperació entre Catalunya i Andorra en una trobada

MIEUX FISCAL INVESTISSEMENT EN ANDORRE. Andorre propose des avantages multiples et permet aux entreprises et aux personnes physiques de se libérer de la pression fiscale considérable exercée par l’administration fiscale. Mieuxfiscal est spécialisé dans l’optimisation et l’expatriation fiscale afin de redonner de l’oxygène aux entreprises et aux particuliers. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité Créer son entreprise en Andorre. Devenir résident andorran. La Principauté d’Andorre : un pays coopérant à faible fiscalité. Malgré les idées reçues, Andorre n’est pas un paradis fiscal, mais un pays coopérant à faible fiscalité. En 2015, la France et l’Andorre signent une convention de non double imposition. Andorre respecte par ailleurs l’échange d’information sur des données fiscales des non-résidents ainsi que la déclaration des bénéficiaires effectifs : Andorre et ses agents économiques sont en conformité avec l’ensemble des directives internationales.

Alsina i Marín aborden la cooperació entre Catalunya i Andorra en una trobada

Alsina i Marín aborden la cooperació entre Catalunya i Andorra en una trobada

Alsina i Marín aborden la cooperació entre Catalunya i Andorra en una trobada

Han parlat de la cooperació interterritorial en l’àmbit de govern obert, com també de la futura delegació del govern català a Andorra

La consellera d’Acció Exterior i Transparència de la Generalitat de Catalunya, Victòria Alsina, i la ministra andorrana d’Administracions Públiques i Participació Ciutadana, Trini Marín, s’han trobat aquesta horabaixa al Palau de la Generalitat en el marc de les relacions de bon veïnatge que ambdós governs mantenen. La reunió arriba després que el cap de govern andorrà, Xavier Espot, i el president català, Pere Aragonès, hagin intercanviat diverses visites en les darreres setmanes.

L’objectiu de l’aplec ha estat presentar les polítiques en matèria de transparència, participació i govern obert. Marín ha destacat l’aposta ferma d’Andorra per la transparència i la participació ciutadana, que a parer seu es palesa en mesures com ara l’aprovació, el passat desembre, de la llei de transparència o bé la creació de l’executiu per la participació ciutadana.

Amb aquestes mesures, el govern andorrà vol informar i divulgar la participació entre la ciutadania i l’administració pública, per la qual s’han impulsat més de divuit processos en menys de dos anys. En la trobada entre Aragonès i Espot, de fet, ja es va posar de manifest “l’interès comú de treballar i coordinar-se en aquestes matèries per tal de poder aprendre de les pràctiques de totes dues institucions i crear sinergies de treball, especialment facilitant col·laboracions, intercanvis tècnics i estades formatives”.

Alsina i Marín també han parlat sobre la futura delegació del govern català a Andorra, tal com ha explicat en una piulada la consellera.

Alsina i Marín aborden la cooperació entre Catalunya i Andorra en una trobada

TEXT, PROPRIÉTÉ de: https://www.vilaweb.cat/noticies/alsina-marin-cooperacio-catalunya-andorra/

Escanea el código